Parfumurile comercializate de Lady’s sunt de calitate, cu esente frantuzesti si persista pana la 8-12 ore. Atat parfumurile de dama cat si cele barbatesti sunt incadrate in mai multe categorii in functie de natura aromelor de parfum si de concetratie. Important: toate produsele cosmetice lady’s, toate parfumurile Lady’s sunt livrate gratuit. Transportul este asigurat gratis prin curier in Bucuresti si in tara prin Posta Romana (costurile de expeditie sutn suportate de Lady’s). Recomandare Forum Parfumuri: Esentele parfumurilor din oferta Lady’s sunt produse de Laboratoires Floressence Grasse, Franta si aproape toate parfumurile Lady’s sunt simlare ca si esente si persistenta cu parfumuri cuoscute de pe piata europeana si internationala. Parfumurile Lady’s prezinta elemente identice cu originalul în denumire si în ambalaj, au inclusiv stanta de firma pe recipientul de sticla (garantia calitatii, stanta pe fundul recipientului de sticla). Contractele de licenta insa nu permit ca brand-ul original care a consacrat parfumul sa fie inregistrat si pe aceste produse similare, dar esenta este identica cu cele originale.
Important: in prima comanda facuta la Lady’s veti primi gratis setul 1 de mostre cu 15 testere de parfumuri. Setul de testere de parfumuri Nr. 2 se acorda gratuit pentru prima comanda in valoare de peste 200 ron. Acest set contine 15 variante de parfumuri diferite de cele 15 continute in setul de testere de parfumuri Nr. 1 care se acorda gratuit fiecarui client la prima comanda de peste 100 ron. Mai clar: daca prima comanda este de 100 ron (pana in 200 ron) veti primi gratuit setul 1 cu testere parfumuri. La o a doua comanda de peste 200 ron veti primi gratis setul 2 de testere parfumuri.
Parfumurile Lady’s au esente similare cu parfumurile de la Antonio Banderas, Avon, Bourgeois, Bourjois, Bvlgari, Cacharel, Carolina Herrera, Chanel, Christian Dior, Clin d`oeil, D&G, David Beckham, Davidoff, Dolce&Gabana, Escada, Gabriela Sabatini, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, Kenzo, L’oreal, Lacoste, Ladys, Lancome, Lomani, Nina Ricci.

Cosmetice Ladys Online

O oferta unica de produse cosmetice si parfumuri online la care puteti avea aces prin inregistrarea in magazinul online de cosmetice Ladys. Produse de calitate sub licenta frantuzeasca fie ca este vorba de parfumuri cu esente similare cu cele ale marilor companii sau de cosmetice de ingrijire sau de machiaj produse sub licenta si cu calitate frantuzeasca. Fie ca deveniti client(a) sau reprezentan(a) Ladys aveti acces la discounturi si beneficii in urma inscrierii gratuite. O inregistrare gratis si fara obligatii iar contul Ladys va ofera accesul la aceste oferte: reducere 25% fata de pretul afisat in catalog, set gratis cu testere parfumuri (15 mostre de 2ml) in prima comanda facuta la Ladys, catalog gratuit (tiparit) cu produsele Ladys pe care il puteti comanda imediat dupa inscriere Ladys sau pe care il veti primi in prima comanda (absolut in fiecare comanda veti primi un catalog gratuit – catalogul in curs, de actualitate), transport gratuit al comenzii prin curier rapid la usa dv in orasele mari (plata comenzii la receptie) sau oriunde in tara, chiar si in zonele rurale, prin Posta Romana (plata comenzii ramburs la ridicare comenzii). Daca depuneti un efort minim si va construiti propria retea de afiliati, de reprezentanti, dv. veti castiga din valoare fiecarui produs platit de reprezentantii din reteaua dv. si ajungeti sa primiti o reducere de 33% fata de pretul afisat in catalog. Venitul total pe care il puteti obtine cu Ladys: 10% din ce cumpara cei inscrisi direct sub dv (nivelul 1) si inca 20% din nivelurile 2,3,4 si 5. Un vanit lunar garantat realizat in ritm propriu de munca online sau vanzari directe. Pentru inscriere rapida cu formular ce are cod inclus CLIC AICI. Important: reprezentantii Ladys nu obtin venituri doar din vanzari directe ci si din activitate pe internet pentru promovarea contulului de reprezentant. Pentru mai multe informatii despre castiguri si venituri pe care le puteti obtine cu LADYS CLIC AICI.

Mai jos aveti mai multe clipuri video cu informatii despre cum va puteti inscrie in magazinul online Ladys (oricand, la orice ora), despre cum puteti comanda catalogul gratuit Ladys, despre produsele cosmetice si parfumurile oferite de Ladys.

TUTORIAL VIDEO CU EXPLICATII PENTRU INSCRIERE LADYS:

EXPLICATII PENTRU CUM PUTETI COMANDA CATALOGUL GRATUIT LADYS:

INFORMATII DESPRE CATALOGUL LADYS:

LADYS OFERTA DE PARFUMURI SI PRODUSE COSMETICE:

LADYS COSMETICE:

Inregistrarea Ladys si comanda catalogului gratuit de la Ladys sunt proceduri simple care se pot face oricand, la orice ora, pe internet. Totul este absolut gratuit si nu va obliga la nimic. Orice comanda (de minim 100ron) beneficiaza de discounturi si reduceri de minim 25%. Iar transportul comenzii este gratuit. Spre deosebire de alte firme de cosmetice de pe piata romaneasca, firme ce reprezinta interese economice din alte tari, Ladys este o firma romaneasca suta la suta si cumparand online parfumuri si produse cosmetice de la Ladys sustineti interesele economice romanesti (chiar daca sunt produse aduse de afara firma plateste taxe in Romania).